Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Uhvaćen svodnik: Objavljivao oglase na internetu i organizirao prostituciju u stanu u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu ispitan je 45-godišnjak. Sumnjiče ga za više kaznenih djela prostitucije.

45-godišnjak je osumnjičen da je od 2. travnja do 8. svibnja ove godine u Zagrebu putem oglasa pronalazio ženske osobe koje bi se bavile prostitucijom te dio iznosa od zarade predavale njemu, a dio zadržavale za sebe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispitan na državnom odvjetništvu Ravnatelj javne ustanove osumnjičen za mobing: Zaposlenicu kažnjavao, kritizirao, prijetio joj, davao nemoguće zadatke... Slika nije dostupna Određen istražni zatvor Tjerali ženu da prosi svaki dan u Zagrebu i daje im novac: Za manje od 700 isprošenih kuna bi je tukli

U tu svrhu je objavljivao oglase na internetskim stranicama navodeći brojeve telefona ženskih osoba koje pružaju usluge masaže i uz njih prilagao slike obnaženih ženskih osoba.

Na taj je način angažirao više ženskih osoba koje su se javljale na oglašene brojeve telefona i potom u unajmljenom stanu u Zagrebu pružale te usluge klijentima. Dio zarade od pruženih usluga predavale su njemu, a dio zadržavale za sebe.

Sudac istrage prihvatio je prijedlog i odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Aktualno Sudar dvaju automobila kod Autobusnog kolodvora, nastale velike gužve Zastoj tramvaja na Držićevoj (Foto: Dnevnik.hr) Zastoj tramvaja na Držićevoj (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Zastoj tramvaja na Držićevoj (Foto: Dnevnik.hr) Zastoj tramvaja na Držićevoj (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Zastoj tramvaja na Držićevoj (Foto: Dnevnik.hr) Zastoj tramvaja na Držićevoj (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Zastoj tramvaja na Aveniji Marina Držića (Foto: Dnevnik.hr) Zastoj tramvaja na Aveniji Marina Držića (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Zastoj tramvaja na Aveniji Marina Držića (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Sudar dvaju automobila kod Autobusnog kolodvora, nastale velike gužve 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene