Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U krugu splitske Kliničke bolnice policija je jutros u 7,20 sati tijekom primopredaje droge uhitila dvojicu muškaraca i zaplijenila 560 grama heroina zapakiranog u omot, tzv. ciglu, izvijestila je na poslijepodnevnoj konferenciji za novinare splitsko-dalmatinska Policijska uprava.


Na konferenciji je rečeno da je ta policijska akcija rezultat
pripreme i prikupljenih spoznaja Odjela za drogu.

Vezani članci Prosvjed u Rusiji Žestoki prosvjedi diljem Rusije: Policija dosad privela više od tisuću ljudi Ilustracija Uhićene tri osobe zbog sumnje u počinjenje ratnog zločina, četvrta nedostupna hrvatskim vlastima

Heroin je oduzet 39-godišnjemu N.C. iz Metkovića i 30-godišnjemu V.Č. iz Splita, koji je od prije poznat policiji. Uz drogu, kod njih je pronađeno nekoliko mobitela i 2000 eura te nekoliko bejzbolskih palica. Vrijednost oduzete droge je 225 tisuća kuna.

Načelnik Odjela za drogu Ivan Kasum rekao je kako do Kliničke bolnice u Splitu osobnim automobilom prvi došao N.C. iz Metkovića, a omot s drogom držao je pokraj sebe u automobilu. Nedugo nakon njega skuterom je došao i V.Č. iz Splita, a uhićeni su u trenutku primopredaje droge.