Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Lažno stanje

Uhićena voditeljica banke: Muljažom 'digla' 149.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je u godinu dana, lažnim prikazivanjem stanja u blagajni, iz banke uzela ukupno oko 149 tisuća kuna, policija je danas uhitila 44-godišnju voditeljicu poslovnice jedne banke u Korenici.

Ličko-senjska policija priopćila je kako je 44-godišnjakinju kazneno prijavila za zlouporabu položaja i ovlasti te krivotvorenje službene ili poslovne isprave.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nepravomoćna presuda Fra Nimac i bankarica osuđeni na uvjetnu kaznu, moraju vratiti 10 milijuna kuna Provjereno: Demografska slika Korenice - 3 Pomoć za ženu, djecu, ljubimce... Malo mjesto za velika djela: Vojska volontera zasukala je rukave da pomogne Ukrajincima koji su kod njih pronašli novi dom

Sumnjiči ju da je od 1. siječnja prošle do 2. siječnja ove godine, svakodnevnim krivotvorenjem isprava i lažnim prikazivanjem stanja u blagajni, banku oštetila za 149 tisuća kuna, koje je sebi protupravno priskrbila.

Fra Šime i njegova bankarica na optuženičkoj klupi: Nisu se ni pogledali

U koreničkoj Policijskoj postaji potvrđeno je da u Korenici djeluju poslovnice Karlovačke i Privredne banke.

O pokretanju istrage protiv osumnjične te mogućem određivanju istražnog zatvora ili njenom puštanju da se brani sa slobode, odlučit će sudac istrage u Gospiću, doznaje se na karlovačkom Županijskom sudu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene