Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićena trojica preprodavača marihuane i heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvije odvojene akcije na zagrebačkoj Trešnjevci policija je uhvatila trojicu preprodavača droga i zaplijenila više od kilograma marihuane i 14 grama heroina.

Policija je u četvrtak prije ponoći ispred casina u Novoj cesti uhitila trojicu muškaraca u čijem automobilu "ford sierra" su ispod suvozačkog sjedala pronašli vrećicu s gotovo kilogramom marihuane. 

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Slika nije dostupna Podignuta optužnica Palo zločinačko udruženje: Dvanaestorica krijumčarila i prodavala heroin, amfetamin i marihuanu

Trojka je uhićena jer je policija imala informaciju da se jedan od njih bavi preprodajom droge.

Prilikom uhićenja trećeosumnjičeni 23-godišnjak je, kako kažu u policiji, dragovoljno predao vrećicu s oko 11 grama marihuane, a unutar jednog ventilacijskog otvora u automobilu pronađeno je još 90 grama marihuane.

U policiji kažu da je trećeosumnjičeni drugoj dvojici omogućio
kontakt s nepoznatim prodavačem marihuane od kojega su u posljednja dva mjeseca kupili oko 2,5 kilograma marihuane, po cijeni od 3.300 kuna za kilogram. 

Za tu je uslugu trećeosumnjičeni od dvojice preprodavača dobivao po nekoliko grama marihuane za osobne potrebe.

U četvrtka navečer, također na Trešnjevci, uhićen je i 44-godišnjak kod kojega su pronađena četiri paketića s manjom količinom heroina, a idućeg dana u stanu koji je unajmio pronađeno je još 38 paketića pripremljenih za daljnu prodaju.

Uhićeni je do sada više puta kazneno prijavljen zbog zloporabe opojnih droga, prijevare, krivotvorenja isprava i imovinskih kaznenih djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene