Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru je

Crnogorac u Zadru dilao drogu: U njegovu domu pronađeno više od kilograma heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapakiranih i pripremljenih za preprodaju 1,3 kilograma heroina i 1,8 kilograma marihuane otkrila je zadarska policija pretragom doma i prostorija koje na zadarskom području koristi 32-godišnji Crnogorac, koji je priveden i kazneno prijavljen.

Policija je u četvrtak priopćila da je pronašla više pojedinačnih pakiranja PVC vrećica s ukupno 1298,8 grama heroina i 1796,7 grama marihuane te digitalnu vagu za precizno mjerenje težine.

Pročitajte i ovo Droge u Hrvatskoj - 4 Najčešće marihuanu Ovisnost u Hrvatskoj: Svaka četvrta osoba probala je neku vrstu droge Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura

Pronađeno je i više od sedam tisuća kuna za koje se sumnja da potječu od preprodaje droga te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem tog kaznenog djela.

Nakon kriminalističkog istraživanja 32-godišnjak je u srijedu navečer predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene