Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Planirali više pljački

Uhićena organizirana skupina slovačkih provalnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U suradnji sa slovačkim kolegama, policija je otkrila i uhitila četveročlanu skupinu slovačkih provalnika koji su djelovali na području Poreča i Umaga, izvijestila je istarska policija.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici priveli su četiri Slovaka u dobi od 29 do 35 godina zbog osnovan sumnje da su u noći s 21. na 22. srpnja počinili tešku krađu provaljivanjem u turističku agenciju 'Atlantis' u kojoj su otvorili sef, uzeli novac i opet ga zaključali. Uhićena četvorka, koja je dobro poznata slovačkoj policiji, boravila je u Funtani te je planirala počiniti više pljački i razbojništva po Istri. Prilikom pretresa apartmana u kojem su boravili te osobnih vozila pronađena je impozanta pljačkaška oprema - nekoliko prijenosnih računala, radiostanica, kape fantomke, mini kamere, nekoliko setova raznih ključeva i dalekozor za noćno gledanje.

Pročitajte i ovo Ilegalna gradnja u Umagu Od kamp prikolica do vila s bazenima VIDEO: Velika akcija inspektorata: Kraj za ilegalne graditelje, imaju rok od 15 dana... Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

Slovaci su u subotu privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Puli, a kriminalističko istraživanje se nastavlja jer postoji osnovana sumnja da bi ova skupina slovačkih provalnika mogla biti odgovorna za počinjenje još nekih kaznenih djela na području Istre. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene