Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen zbog prijetnja zamjenici općinskoga državnog odvjetnika u Pazinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Albanac s makedonskim državljanstvom Š.R. (41) iz mjesta Vranića kod Poreča prijavljen je i pritvoren zbog teških prijetnja zamjenici općinskoga državnog odvjetnika iz Pazina, izvijestila je danas istarska policija.

Po riječima glasnogovornice istarske Policijske uprave Nataše Rogić Š.R. je uhićen 26. srpnja na temelju tjeralice raspisane na zahtjev Općinskog suda u Pazinu zbog prijetnja Kristini Baćac-Rajko, zamjenici općinskoga državnog odvjetnika u Pazinu.

Pročitajte i ovo Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..." Muškarac s pištoljem (Ilustracija: Getty Images) Krim istraživanje Podstrana: Zaustavljao automobile i vozačima prijetio pištoljem, policija ga uhitila

Naime, Š.R. ju je 21. travnja oko 13 sati nazvao telefonom i ozbiljno joj prijetio zbog, kako je izvijestila policija, "nezadovoljstva s predmetom iz ranijeg razdoblja". Nakon kriminalističke obradbe odveden je u pulski zatvor u kojem se nalazi i njegov mlađi brat Š.R.(29) koji je zbog kažnjiva djela uspostave ropstva uhićen prije dva tjedna.

Mlađi Š.R. je na obiteljskom imanju kod Poreča u ropstvu držao bosanskohercegovačkog državljanina, inače pastira, vezivao ga, izrabljivao te ga svaki dan fizički i psihički zlostavljao. Pastirove muke završile su 17. srpnja kad se ohrabrio i zatražio policijsku pomoć.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene