Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen razbojnik s Interpolove tjeralice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija danas je potvrdila da je u Ulici Hrvatske bratske zajednice uhitila bivšeg policajca Antu Zebu, za kojim je zbog niza pljački u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini tragao i Interpol.

Ne otkrivajući identitet, policija je izvijestila da je sa Zebom uhitila i njegova godinu dana starijeg brata.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Slika nije dostupna Uhićenn Mladen Čajić U Srbiji uhićen muškarac kojega traži Hrvatska

"Nad njima su uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje te ih doveli u službene prostorije. Lakše su ozlijeđeni, a liječničku su im pomoć pružili zaposlenici Hitne medicinske pomoći", navodi policija u službenom izvješću.

Mediji pišu da su Zeba, koji je kratko vrijeme radio kao policajac u Šibeniku, i njegov brat Mario uhićeni dok su bježali u mercedesu njemačkih registracijskih oznaka, kada su im naoružani policajci s dva automobila prepriječili put.

Posljednji put hrvatska ga je policija pokušala uhititi u travnju
2006. kada je s bratom pokušao obiti bankomat u Velikoj Gorici. Brat mu je uhićen, a Anto Zeba tada je uspio pobjeći.

Osumnjičen je i zbog više oružanih pljački u BiH, gdje je u akcijama u Tešnju, Zenici i Gradačcu navodno ukrao milijune konvertibilnih maraka. U Hrvatskoj je opljačkao benzinsku postaju, zbog čega je osuđen na Županijskom sudu u Požegi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene