Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen krijumčar ukradenih automobila i motocikala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarska policija uhitila je 31-godišnjaka osumnjičenog za krijumčarenje automobila i motocikala ukradenih u Austriji za kojima je tragao i Interpol.

Policija je danas izvijestila da je u akciji pronašla četiri osobna automobila i šest motocikala s Interpolove liste ukradenih prometala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio na Facebooku U Njemačkoj uhićen vinkovački glumac zbog 100 kila trave, on sve negira: "Ukrali su mi identitet" Slika nije dostupna BUKTINJA U GRADU FOTO/VIDEO Je li požar podmetnut? U Splitu izgorjela četiri motocikla, dva su oštećena

U garaži i dvorištu osumnjičenog 31-godišnjaka pronađena su dva motocikla "kawasaki" te automobili "opel zafira", "audi A6", "VW sharan" i "VW passat".

Dva "kawasakija" pronađena su u dvorištu obiteljske kuće 29-godišnjaka na području Nove Rače, jedan na imanju 52-godišnjaka s područja Velikog Grđevca i jedan kod 37-godišnjaka iz Bjelovara. Kod Bjelovarčanina je pronađen i motocikl "KTM 85SX" za kojega još nije utvrđeno porijeklo.

U policiji tvrde da su 29-godišnjak i 37-godišnjak motocikle kupili od uhićenog 31-godišnjaka, no to nije utvrđeno za 52-godišnjaka.

Osumnjičeni krijumčar kazneno je prijavljen zbog izbjegavanja carinskog nadzora, a zajedno s ostalima čekaju ga i prekršajne prijave zbog kršenja Carinskog zakona.

Bjelovarska policija izvijestila je i da je od početka ove godine oduzela četiri automobila i traktor zbog sumnje da su ukradeni u Njemačkoj, Austriji i BiH.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene