Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugog ranio

Uhićen 52-godišnjak koji je ubio muškarca s kojim je u srodstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
52-godišnji muškarac koji je jučer u Rijeci Voćanskoj, u Općini Donja Voća, ubio 49-godišnjaka i ranio 63-godišnjaka uhićen je te nad njim traje kriminalistička istraga.

52-godišnjak se jučer kasno poslijepodne u dvorištu obiteljske kuće u Rijeci Voćanskoj najprije posvađao, a zatim i potukao s 49-godišnjakom, kojega je dva puta nožem ubo u prsa. Nakon toga, u leđa je ubo 63-godišnjaka, koji je bio u društvu 49-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Preminula na mjestu događaja Gurnuo stariju ženu i udario joj psa, nakon toga je umrla: 40-godišnjak uhićen zbog smrti iz nehaja Njemačka policija Istraga je u tijeku Dvojica Ukrajinaca izbodena u trgovačkom centru u Njemačkoj: Ubio ih Rus

>> Izbo i usmrtio muškarca s kojim je u srodstvu, drugog ozlijedio

49-godišnji muškarac umro je od ozljeda na mjestu napada, a 63-godišnjak je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. Zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu obavio je očevid na mjestu ubojstva te je odredio obdukciju, navodi policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene