Pronađen je vozač koji je prije nekoliko dana naletio na ženu čije je tijelo pronađeno u kanalu pored ceste kod Lučkog.

Galerija


Zagrebačka je policija pronašla 18-godišnjeg vozača koji je prije nekoliko dana automobilom usmrtio 77-godišnju čije je tijelo u srijedu ujutro pronađeno u kanalu pored ceste na raskrižju Puškarićeve i Ježdovečke ulice.

Vezani članci Policija, ilustracija Strašna nesreća u Kutini: Mladić zbog prebrze vožnje pregazio stariju ženu (68), u bolnicu prebačena s ozljedama opasnim po život Gužva na Cvjetnom trgu u Zagrebu - 3 Za Centar vrijedi jedno, za Špansko drugo: Dok je mnoštvo u centru Zagreba opušteno pijuckalo pića, roditelje s djecom na drugom kraju grada tjerali policajci

Policija je na mjestu događaja utvrdila se radi o prometnoj nesreći sa smrtnom posljedicom, a nije bilo nikakvih konkretnih tragova koji bi upućivali na počinitelja.

Prve su sumnje bile usmjerene prema nekoliko teretnih vozila, a dan nakon nesreće sumnje su sužene na jedno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka.

Vozač je 18-godišnji mladić nad kojim se trenutačno provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je izazvao prometnu nesreću te nije pomogao unesrećenoj osobi.