Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapalila se šuma

Ugašen požar na predjelu Lećevica-Maleši

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je ugašen požar na predjelu Lećevica-Maleši koji je buknuo jučer, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Vatra je zahvatila oko 14 hektara šuma smreke i hrasta te trave i niskog raslinja.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo

Obavijest da je buknuo požar na tom predjelu Vatrogasno operativno središte DUZS-a dobilo je jučer oko 15,30 sati, vatrogasci su ga stavili pod kontrolu sinoć u 20,15 sati, a proglašen je ugašenim danas u 11,30 sati.

U gašenju je sudjelovalo 25 vatrogasaca s osam vozila iz DVD-a Zagore, Muća, Klisa, Solina, Vranjica i Dugopolja. Pomoć su im pružala dva canadaira i helikopter Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH). (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene