Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni na djelu

Pet godina ucjenjivali zaposlenika osiguravajućeg društva i prijetili njemu i njegovoj obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski dvojac je od početka 2017. godine sve do ove ucjenjivao muškarca i prijetio njemu i njegovoj obitelji. Policija ih je uhvatila na djelu i uhitila.

Dvojac (34 i 36) je od početka 2017. godine do 28. siječnja ove godine iznuđivao novac od 34-godišnjeg hrvatskog državljanina. Prijetili su njemu i članovima njegove obitelj.

Lažno su prijavljivali štetu na vozilima osiguravajućem društvu i ozbiljno prijetili 34-godišnjem zaposleniku osiguravajućeg društva i članovima njegove obitelji. Prisilili su zaposlenika da im u više navrata isplati nekoliko stotina tisuća kuna.

Prilikom realizacije preuzimanja iznuđenog novca, policajci Policijske uprave osječko-baranjske uhitili su oba muškarca 28. siječnja ove godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Maloljetnik uhićen FOTO Policijska potjera u centru grada: Ukrali automobil, bježali policiji i zabili se u stablo. Dvojica i dalje u bijegu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava na zapadu njemačke Uhićen 38-godišnjak koji je ubio policajce: Pucao na njih iz bizarnog razloga

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo iznude, priopćili su iz PU osječko-baranjske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene