Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borila se za život

Ubijena novinarka se branila, nije izbodena u snu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcijom je utvrđeno da je novinarka javne televizije, Mirela Sršić Kovač, zadobila 20 uboda nožem od strane svog supruga.

Utvrđeno je i da je nesretna zadobila i nekoliko reznih rana po vratu, šakama i rukama, iz čega je vidljivo da je pomahnitalom suprugu pokušavala pružiti otpor i braniti se, piše Večernji list. Ozljede je imala po srcu, plućima i unutarnjim organima, a umrla je od iskrvarenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Puknuo i priznao Na smrt pretukao trudnu 14-godišnju djevojku, obitelj mu pomogla sakriti tijelo Slika nije dostupna Tragedija u malom mjestu Djevojci nasred ceste u usta nalili zapaljivu tekućinu i ostavili je da gori živa

>> Ubojstvo novinarke: Suprug još nije dao iskaz

'Obdukcija je pokazala nešto sasvim drukčije od onoga što smo pretpostavljali na samom očevidu, da je žrtva ubijena na spavanju. Žena se ipak opirala i borila, a to se nije moglo vidjeti dok joj s tijela nisu skinuli stvari', rekao je za Večernji istražni sudac Ante Kvesić.

Zbog teškog psihofizičkog stanja 51-godišnjeg Mirelina supruga, koji se nalazi na Odjelu traumatologije u KBC-u Osijek, policija s njim još nije uspjela razgovarati. Nije poznato kada će obaviti razgovor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene