Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I službeno osumnjičen

Ubojstvo novinarke: Suprug još nije dao iskaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ubojstvo novinarke Mirele Sršić-Kovač u Belom Manastiru, osumnjičen je njezin 51-godišnji suprug Zvonko Kovač, izvijestila je danas osječka-baranjska Policijska uprava, ne navodeći imena žrtve i osumnjičenog.

Službenik za odnose s javnošću te PU Marko Ćaleta kazao je kako je, nakon dovršenog očevida na mjestu događaja, potrebno obaviti dopunska vještačenja i obdukciju, ali da je, temeljem dosad prikupljenih saznanja, utvrđena osnovana sumnja da je 40-godišnju novinarku usmrtio njezin 51-godišnji suprug.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokopana uz sestru blizanku U Bizovcu pokopana ubijena novinarka Sršić Kovač Slika nije dostupna Strava Novinarku ubio suprug i pokušao si prerezati žile

>> Novinarku ubio suprug i pokušao si prerezati žile

Napomenuo je kako je osumnjičenik, koji si je, nakon tragičnog događaja, i sam nanio nekoliko reznih rana, zadobio teške tjelesne ozljede, ali je nakon liječničkih zahvata u osječkom Kliničkom bolničkom centru izvan životne opasnosti.

Dodao je kako je osumnjičenik u osječkom KBC-u pod policijskim nadzorom, ali da, zbog svoga psihofizičkog stanja, do sada nije mogao dati iskaz policijskim službenicima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene