Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

U teškoj prometnoj nesreći poginula 26-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11,30 sati u mjestu Vića Sela u općini Krapinske Toplice na mjestu nesreće poginula je 26-godišnja vozačica, izvijestila je večeras Policijska uprava krapinsko-zagorska.

Do prometne nesreće došlo je jer 26-godišnja hrvatska državljanka, koja je upravljala osobnim automobilom, nije prilagodila brzinu kretanja svojeg automobila cesti i mokrom i klizavom kolniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudar automobila Vraćali se s maturalne: Poginula 18-godišnjakinja, troje ozlijeđeno Slika nije dostupna Kretali se u istom smjeru Istarski ipsilon: Jedna osoba poginula u sudaru na nadvožnjaku

To je bio uzrok zanošenja automobila po kolniku te njegova prelaska na lijevu stranu kolnika gdje je automobil kojim je upravljala 26-godišnja vozačica udario desnom bočnom stranom u prednju stranu osobnoga vozila kojim je upravljao 51-godišnji hrvatski državljanin. Vozač i njegova 47-godišnja suputnica, također hrvatska državljanka, zadobili su teške tjelesne ozljede i zadržani su na liječenju u zabočkoj Općoj bolnici. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene