Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠIO OČEVID

Tragedija kod Kutine: Iz šume izvučen automobil u kojem su pronađena tijela majke i dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U šumi kod mjesta Husain pronađen je automobil u kojem su tri izgorjela tijela, objavila je policijska postaja Kutina.

A izgorenom automobilu nalazila su se tijela majke, njene petogodišnje kćeri i sina starog godinu i pol.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Novinari su razgovarali sa svekrom žene čije je tijelo pronađeno u automobilu koji im je potvrdio da se radi o njegovoj snahi i dvoje unučića, no više informacija ni on nije imao. "Ne znamo ništa, nitko nam još neće ništa reći. Išli smo u MUP pitati", rekao je novinarima vidno potreseni Đuro Šelaj, koji je rekao da mu je sin, suprug i otac stradalih, teško bolestan.

Upravo je suprug policiji prijavio nestanak žene i djece, nakon čega je policija pokrenula potragu. Automobil i tijela je jutros oko devet sati u šumi kod mjesta Husain pronašao šumski lugar. 

Gotovo do 17 sati je na mjestu pronalaska trajao policijski očevid, a potom je automobil izvučen iz šume i poslan da daljnje kriminalističko vještačenje.

Sanja Jagušt, zamjenica županijske državne odvjetnice u Sisku, rekla je novinarima da je naložena obdukcija za tri tijela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene