Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Tragovi udaraca po cijelom tijelu: U Solinu pronađena žena s višestrukim lomovima ruku i nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak oko 23:25 na ulici na području Solina zatečena je ozlijeđena 38-godišnjakinja koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u splitsku bolnicu.

"Konstatirane su joj teške tjelesne ozljede te je hospitalizirana. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti događaja", priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška prometna nesreća Autom sletjeli s ceste kod Imotskog: Jedna osoba poginula, četiri ozlijeđene Slika nije dostupna Pritvoren uz kaznenu prijavu Pucnjava kod Splita: Muškarcu prijetio smrću pa počeo pucati po ulici

Smještena je na Jedinicu intenzivnog liječenja splitskog KBC-a, a prema prvim informacijama, žena ima višestruke lomove ruku i nogu, tragove udaraca po cijelom tijelu te po glavi, piše Slobodna Dalmacija.

Potukli se u kafiću

Osim toga, u utorak oko 1:20 u ugostiteljskom objektu na području Žrnovnice došlo je do fizičkog sukoba u kojem je 38-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu na glavi. Pružena mu je liječnička pomoć, nakon čega je pušten.

Osoba za koju se sumnja da je sudjelovala u sukobu s 38-godišnjakom dovedena je u prostorije policije i zadržana do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohola) te će se provesti kriminalističko istraživanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene