Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Drama u Splitu: Motociklom naletjeli na policajca i ozlijedili ga pa pobjegli. Policija nakon potjere uhvatila jednog sumnjivca, za drugim tragaju

Potjera u Splitu (Foto: Dalmacija danas)
Potjera u Splitu (Foto: Dalmacija danas) Foto: Dalmacija danas
U nedjelju poslijepodne motociklist je naletio na policajca, ozlijedio ga. Vozač i putnik s motocikla su pobjegli.

Do prometne nesreće je došlo u nedjelju u 14:45. "Sve se dogodilo na sjevernoj strani tunela Marjan. Došlo je do naleta motocikla na policijskog službenika koji je u tom događaju ozlijeđen", kazala je Sanja Nazlić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Obavljen očevid FOTO Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali, policija traži svjedoke

Policajac je ozlijeđen i prevezen hitno u bolnicu gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede. "Motocikl je odbačen i ostavljen na mjestu događaja, a vozač i putnik su se udaljili", dodaje Nazlić.

Kako doznajemo, jedan od počinitelja je pronađen i doveden u policijske prostorije. Nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, a za drugim počiniteljem policija traga. Provodi se i očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Dalmacija danas piše da su građani vidjeli potjeru policajaca na ulicama Splita. U Ulici Table policija je iz automobila izvukla jednog mladića.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene