Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač izgubio kontrolu

U Sloveniji poginula djevojčica iz Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe ozlijeđene, a petogodišnja djevojčica poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodilanešto poslije devet sati u Sloveniji na autocesti Ljubljana - Kranj, a slovenski mediji navode da su nastradali hrvatski državljani.

Policija je potvrdila da je vozilo kojim je upravljao 64-godišnji hrvatski državljanin nešto prije naplatnih kućica prije Kranja, izgubivši kontrolu nad vozilom skrenuo na lijevu stranu ceste, nakon čega je automobil udario u zaštitnu metalnu ogradu, prevrnuo se i završio u jarku pokraj ceste.

Dijete koje se vozilo u automobilu ispalo je iz vozila, te zadobilo tako teške ozljede da je umrlo.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Policija je potvrdila da su u bolnicu u Ljubljani vozilom hitne pomoći prebačeni 64-vozač i njegova suputnica.

Mediji neslužbeno navode da je riječ o automobilu hrvatskih registarskih oznaka, u kojemu su uz djevojčicu bili baka i djed koji je upravljao vozilom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene