Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Skradinu

U prometnoj nesreći stradala 83-godišnja pješakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 22 sata dogodila se teška prometna nesreća u Skradinu.

Oko 22:10 sata u Skradinu se dogodila teška prometna nesreća. Vozač osobnog automobila udario je 83-godišnju pješakinju koja je nažalost preminula od posljedica zadobivenih ozljeda.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Do nesreće je došlo kada je 19-godišnjak s područja Skradina upravljajući osobnim vozilom krećući se Ulicom skradinskih svilara i dolaskom na raskrižje s Ulicom Burinovac zbog neprilagođene brzine vozilom udario i na kolnik oborio 83-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na raskrižju, napisala je PU šibensko-kninska u priopćenju. 

Po nalogu Županijskog državnog odvjetnika tijelo smrtno stradale pješakinje je radi obdukcije prevezeno u Opću bolnicu Šibenik.
Protiv 19-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene