Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Bršadin: Poginuo u izravnom sudaru s kamionom s drvima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se oko 8,30 sati dogodila na državnoj cesti D55 između Vukovara i Bršadina, smrtno je stradao 71-ogodišnji vozač, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

Upravljajući osobnim automobilom marke 'fiat uno' vukovarskih registracijskih oznaka, 71-godišnjak je u jednom trenutku, uslijed neprilagođene brzine i zaleđenosti ceste, skrenuo na suprotni trak, kojim je nailazio kamion marke 'mercedes' vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnji Vinkovčanin.

Uslijed sudara dvaju vozila, 71-godišnjak je umro na mjestu nesreće, kazao je Brunčić. Promet je ponovno uspostavljen državnom cestom D55, koja je zbog očevida, na dionici od Vukovara do Bršadina, jedno vrijeme bila zatvorena za sav promet. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Mario Banožić Čeka suđenje Banožić: "Nisam bio pijan i nisam pretjecao"; Svjedok: "Banožić me pretjecao" Sophie Rollet 10 godina borbe Majka troje djece pobijedila poznatu tvrtku za gume, policija upala u tvornicu: "Moj suprug je poginuo, ali bilo je još nesreća"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene