Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PUTNICI EVAKUIRANI

Užas kod Varaždina: Zapalio se autobus iz Slovačke i potpuno izgorio

Požar autobusa
Požar autobusa Foto: PU Varaždinska
U petak, 15. srpnja oko 22:45, na autocesti A-4 kod izlaza Varaždin, došlo je do požara na autobusu slovačkih nacionalnih oznaka, javila je varaždinska policija.

Autobus je vozio iz smjera Zagreba u smjeru Goričana, a u njemu je, osim dvojice vozača bilo i 48 putnika kad je u blizini izlaza Varaždin, u jednom trenutku u prostoru motora izbio požar.

Policija javlja kako je do požara došlo uslijed kvara električnih instalacija klima uređaja. Požar se nakon toga iz prostora motora proširio na cijelo vozilo koje je u potpunosti izgorjelo. Autobusom je upravljao 66-godišnjak.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Ilustracija Dobro se završilo U vožnji planuo školski autobus: Prisebni vozač evakuirao djecu pa započeo gašenje

Vozači i putnici su na vrijeme evakuirani iz zapaljenog autobusa, tako da nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijska uprava varaždinska organizirala je prijevoz i smještaj vozača i putnika u smještajnom objektu u Goričanu, gdje su zbrinuti po djelatnicima Civilne zaštite i Crvenog križa.

Požar autobusa Požar autobusa (Foto: PU Varaždinska)

Promet istočnim kolničkim trakom između čvorova Varaždinske Toplice i Varaždin, bio je u potpunosti obustavljen do 1 sat, nakon čega se odvija obilazno preticajnom trakom u smjeru Varaždina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene