Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznat uzrok smrti

Priveden pa umro u policijskoj postaji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U policijskom je pritvoru na Senjaku poslijepodne iz nepoznatog razloga umro 56-godišnji muškarac koji je sinoć priveden zbog nasilja u obitelji, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

U zagrebačkoj policiji navode kako prilikom uhićenja muškarca sinoć nisu primijenili nikakva sredstva prisile te da tijekom očevida koji je obavila istražna sutkinja zagrebačkog Županijskog suda na tijelu umrlog 'nisu uočeni znakovi koji bi ukazivali na nasilnu smrt'. Točan uzrok smrti trebala bi otkriti obdukcija.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Muškarac je umro poslijepodne oko 16 sati u Jedinici za zadržavanje i prepratu PU zagrebačke na Senjaku, a u policiji nisu željeli otkriti njegov identitet i zbog kojeg prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji je uhićen. Nije poznato ni je li 56-godišnjak bolovao od neke bolesti.

Više pojedinosti trebalo bi biti poznato sutra na redovitoj konferenciji za novinare PU zagrebačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene