Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U policijskom je pritvoru na Senjaku poslijepodne iz nepoznatog razloga umro 56-godišnji muškarac koji je sinoć priveden zbog nasilja u obitelji, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.


U zagrebačkoj policiji navode kako prilikom uhićenja muškarca sinoć nisu primijenili nikakva sredstva prisile te da tijekom očevida koji je obavila istražna sutkinja zagrebačkog Županijskog suda na tijelu umrlog 'nisu uočeni znakovi koji bi ukazivali na nasilnu smrt'. Točan uzrok smrti trebala bi otkriti obdukcija.

Vezani članci Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Nasilnik u Kaštelima sjekirom krenuo na policiju, svladala ga interventna: Prevezen na psihijatriju Idriss Déby Idriss Deby, jedan od najdugovječnijih afričkih vladara, preminuo u sukobima s pobunjenicima

Muškarac je umro poslijepodne oko 16 sati u Jedinici za zadržavanje i prepratu PU zagrebačke na Senjaku, a u policiji nisu željeli otkriti njegov identitet i zbog kojeg prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji je uhićen. Nije poznato ni je li 56-godišnjak bolovao od neke bolesti.

Više pojedinosti trebalo bi biti poznato sutra na redovitoj konferenciji za novinare PU zagrebačke.