Kuća u kojoj je ubijena nesretna žena (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL)
Kuća u kojoj je ubijena nesretna žena (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

U obiteljskoj kući u petrinjskoj Ulici Slavoljuba Kostinčera, u noći na srijedu, ubijena je 43-godišnja Jadranka Šošić. Njezin dvije godine stariji nevjenčani suprug koji ju je usmrtio nožem nalazi se na kriminalističkom istraživanju nakon što se predao policiji. Motiv zločina još uvijek nije poznat, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih istrazi.


Zločin se dogodio u srijedu oko 1:30, kada je osumnjičeni inicijala D. B. oštrim predmetom, vjerojatno nožem, nasrnuo na svoju nevjenčanu suprugu. Nakon toga, kako se doznaje, sam je pješke otišao do petrinjske policijske postaje gdje se predao i priznao ubojstvo.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Stravično ubojstvo žene na Krku: Nitko je nije vidio danima, ali susjedima je jedan detalj bio alarmantan Potres kod Petrinje Još jedan potres kod Petrinje, ovoga puta magnitude 2,6 po Richteru: "Tupi udarac i tutnjava", "Nagli trzaj, vrlo kratak"

Kada je policija došla na mjesto zločina, u kući je zatekla beživotno tijelo žene. Neslužbeno se doznaje da je ubijena Jadranka Šošić, porijeklom iz BiH, nakon rata došla živjeti u Petrinju te da djeca iz njezina prvog braka žive u Njemačkoj.

Očevid je još u noćnim satima obavila županijska državna odvjetnica iz Siska Jadranka Huskić. Susjedi koji žive u blizini u srijedu ujutro nisu imali baš nikakve spoznaje da se u njihovu susjedstvu tijekom noći dogodilo ubojstvo. O paru koji je živio u kući ne znaju gotovo ništa jer su ih samo povremeno viđali.

Iz policije je potvrđeno da dosad nije bilo nikakvih dojava o mogućem obiteljskom nasilju ili narušavanju javnog reda i mira. (Hina)