Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavili ga zaštitari

Pao još jedan pedofil u Istri! U nudističkom kampu se s djecom spuštao niz vodeni tobogan, a otkrila ga jedna "sitnica"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarski policajci uhitili su Slovaka koji je snimao golu djecu u kampu.

Rovinjska je policija provela krim istragu nad 42-godišnjim Slovakom. U srijedu oko 13:30, gosti jednog nudističkog kampa primijetili su muškarca koji se ponašao čudno u blizini djece kod vodenog tobogana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće Roger Vangheluwe - 1 prekasno za optužnicu Zlostavljao nećake: Papa Franjo izbacio je belgijskog biskupa iz svećenstva zbog pedofilije

Svoj ručni sat usmjeravao je prema djeci i spuštao se s njima toboganom. Kada mu je prišao zaštitar kojeg su pozvali gosti kampa, Slovak je počeo bježati.

Zaštitari su ga zaustavili i zadržali do dolaska policajaca, koji su ga uhitili i priveli u policijsku postaju. Slovak je policajcima dao lažne podatke i rekao da je Mađar.

Za sat koji je imao na ruci utvrđeno je kako ima integriranu kameru. Policajci su na njemu pronašli inkriminirajuće snimke.

Obavljena je pretraga šatora i vozila 42-godišnjeg Slovaka. Pronađena su još dva sata, dvije podvodne kamere, dva tableta, sedam USB stick-ova, vanjski tvrdi disk, mobitel i drugi predmeti.

Pronađeni predmeti su oduzeti te će biti pregledani. Slovak je pritvoren.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene