Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lubanju je, kažu susjedi, pronašao novi vlasnik kuće u selu Pustodol kod Donje Stubice kad je krenuo raščišćavati dvorište od šikare.


U selu Pustodol kod Donje Stubice u dvorištu jedne kuće pronađene su ljudske kosti, što je za lokalni portal Zagorje.com potvrdila i PU krapinsko-zagorska. Proveden je očevid, a nakon analize bit će poznato više informacija.

Vezani članci Problemi s pitkošću vode u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dijelovi Zagorja i dalje bez pitke vode, otkriveno kada bi se sve trebalo vratiti u normalu Slika nije dostupna Gotovo 50 tisuća ljudi i dalje bez pitke vode: Stigli aparati za škole i ambulantu; načelnica kaže - nema panike

Kako navodi Zagorje.com, susjedi tvrde da je riječ o ljudskoj lubanji, koja je pronađena u šikari kad je novi vlasnik kuće krenuo u raščišćavanje dvorišta i okoliša. "Bilo nam je čudno što se zbiva, jučer i danas tu je bilo puno policije i policijskih vozila. Danas 40, jučer možda 30", rekao je jedan susjed.

Mještani kažu kako ne vjeruju da je riječ o nekom zločinu jer bi bile pronađene i druge ljudske kosti. Prema neslužbenim informacijama, prijašnji vlasnik kuće je bio 80-godišnji starac koji je živio sam, a kuća je prodana nakon njegove smrti novim vlasnicima.