Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokirali cisternu s mlijekom

U incidentu zbog dugova za mlijeko smrtno stradala žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Velikom Grđevcu, općini dvadesetak kilometara udaljenoj od Bjelovara, u poslijepodnevnim satima u incidentu koji je nastao zbog dugova za mlijeko smrtno je stradala 82-godišnjakinja.

Neslužbeno se doznaje da su nezadovoljni mještani već dva dana blokirali cisternu privatne mljekare iz Križevaca koja im četiri mjeseca nije isplatio novac za mlijeko.

Pročitajte i ovo Kod Nove Gradiške se prevrnula cisterna NOVA NESREĆA NA A3 VIDEO Na autocesti kod Nove Gradiške prevrnula se cisterna, vozač prebačen u bolnicu. Policija objavila detalje nesreće Ilustracija hitna evakuacija Drama u Srbiji: Iscurio amonijak iz cisterne, 20 osoba prebačeno u bolnicu, među njima i djeca

Starica nije kako su prve informacije govorile pregažena nego ju je, prema riječima njene snahe, u tom metežu koji je nastao u dvorištu rukama udario vlasnik križevačke mljekare te je pala.

Baku su podignuli, no nakon par minuta joj je pozlilo te joj je krenula krv na usta. Pozvali su liječnika i dok je on došao starica je već preminula.

>> Cisterna za cement sletjela s ceste, poginuo vozač

Snaha je također ispričala da je vlasnik mlijekare prije toga napao nju i njezina muža, staričinog sina. Oboje su prošli s lakšim ozljedama i zatražili pomoć u bjelovarskoj bolnici.

Vlasnik mljekarne sa sinom je u svojem automobilu krenuo prema Zagrebu, a policija ih je presrela kod Sesveta te ih privela u policijsku postaju Grubišno Polje. (I.D. / Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene