Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izvršili samoubojstvo zbog teške bolesti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Stari Laz, u šumskom predjelu između Ravne Gore i Mrkoplja, u Golfu zagrebačkih registracijskih oznaka pronađena su tijela muške i ženske osobe.

Očevidom na mjestu pronalaska dvoje mrtvih u automobilu isključena je mogućnost da je njihovu smrt izazvala treća osoba, a u automobilu je pronađeno vatreno oružje i oproštajno pismo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi izvještaj TÜV-a Objavljena lista rabljenih automobila koji se najmanje kvare: Provjerite je li i vaš među njima Slika nije dostupna Na dvije lokacije Osijek: Pronađena mrtva tijela muškarca i žene

Po dokumentima pronađenim u automobilu riječ je o 68-godišnjem muškarcu i 43-godišnjoj ženi, hrvatskim državljanima.

Neslužbeno doznajemo da su u pismu naveli kako je ovaj čin zajednička odluka, koju su donijeli zbog muškarčeve teške bolesti. Navodno je pretrpio teški moždani udar. On u Zagrebu ima dvije kćeri, a prije ove životne partnerice imao je dvije supruge.

Njihova je tijela jutros oko 10 sati temeljem dojave pronašla policija u automobilu 'golf' zagrebačkih registracijskih oznaka u šumi pokraj mjesta Stari Laz.

Očevid je vodio istražni sudac Županijskog suda u Rijeci Vlado Bosner po čijem su zahtjevu tijela prevezena na Zavod za sudsku medicinu u Rijeci zbog obdukcije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene