Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javlja splitska policija

U automehaničarskoj radionici pod autom pronađen mrtav muškarac, teško ozlijeđen muškarac i u Vrgorcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kupreškoj ulici u Splitu u četvrtak oko 13:40 pronađeno je tijelo muškarca. Tragedija se dogodila u prostoru garaže u kojoj se obavljaju automehaničarski radovi. Splitska policija javila je kako je u Vrgorcu muškarac oboren teretnim vozilom.

''U prostoru garaže u kojoj se obavljaju automehaničarski radovi ispod vozila je pronađeno tijelo muškarca. Prema početnim informacijama, ne radi se o kaznenom djelu. Najvjerojatnije se radi o nesretnom slučaju i u tijeku je utvrđivanje svih okolnosti događaja'', potvrdili su nam iz PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završen očevid Tragedija na Rabu: Poginuo motociklist, policija otkrila uzrok teške prometne nesreće

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Općina Prgomet Tragedija u Dalmaciji: Pao s krova kuće i teško se ozlijedio. Preminuo na putu do bolnice

Nesretni događaj dogodio se u Kupreškoj ulici u Splitu. Splitska policija javila je o još jednoj nesreći. 

"Danas u 13:35 sati zaprimili smo informaciju kako je u Vrgorcu, u vanjskom krugu tvornice teretnim vozilom oboren muškarac. Muškarcu je pružena liječnička pomoć, prema zaprimljenim informacijama zadobio je teške tjelesne ozlijede i prevezen je u splitsku bolnicu na daljnje pružanje liječničke pomoći. Policijski službenici su po dojavi izašli na teren, obavljen je očevid, o događaju je obavješteno nadležno državno odvjetništvo i izviješten je inspektor zaštite na radu koji će poduzeti radnje iz svoje nadležnosti", navode. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene