Muškarac pod automobilom, ilustracija
Muškarac pod automobilom, ilustracija Foto: Getty Images

U Kupreškoj ulici u Splitu u četvrtak oko 13:40 pronađeno je tijelo muškarca. Tragedija se dogodila u prostoru garaže u kojoj se obavljaju automehaničarski radovi. Splitska policija javila je kako je u Vrgorcu muškarac oboren teretnim vozilom.


''U prostoru garaže u kojoj se obavljaju automehaničarski radovi ispod vozila je pronađeno tijelo muškarca. Prema početnim informacijama, ne radi se o kaznenom djelu. Najvjerojatnije se radi o nesretnom slučaju i u tijeku je utvrđivanje svih okolnosti događaja'', potvrdili su nam iz PU splitsko-dalmatinske.

Očevid, ilustracija Tragedija na Rabu: Poginuo motociklist, policija otkrila uzrok teške prometne nesreće

Ilustracija Tragedija u Dalmaciji: Pao s krova kuće i teško se ozlijedio. Preminuo na putu do bolnice

Nesretni događaj dogodio se u Kupreškoj ulici u Splitu. Splitska policija javila je o još jednoj nesreći. 

"Danas u 13:35 sati zaprimili smo informaciju kako je u Vrgorcu, u vanjskom krugu tvornice teretnim vozilom oboren muškarac. Muškarcu je pružena liječnička pomoć, prema zaprimljenim informacijama zadobio je teške tjelesne ozlijede i prevezen je u splitsku bolnicu na daljnje pružanje liječničke pomoći. Policijski službenici su po dojavi izašli na teren, obavljen je očevid, o događaju je obavješteno nadležno državno odvjetništvo i izviješten je inspektor zaštite na radu koji će poduzeti radnje iz svoje nadležnosti", navode.