Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Troje djelatnika noćnog kluba Princess u Hebrangovoj ulici u Zagrebu završilo je u Istražnom centru Županijskog suda u Zagrebu.


Trojac je pokušao prošle srijede od 31-godišnjeg Portugalca naplatiti 25 tisuća kuna za šampanjac i tekilu koje je popio u društvu triju djevojaka koje su mu prišle po dolasku u noćni klub, izvijestila je danas zagrebačka policija nakon završene kriminalističke obrade nad zaposlenicima kluba.

Tukli ga i maltretirali

Vezani članci Kafić, ilustracija Nacionalni stožer donio novu odluku: Objavljeno kako i do kada smiju raditi kafići i restorani Slika nije dostupna Evo zašto je opasno primiti plaću u kuverti!

Kada je Portugalac zbog alkoholiziranosti bio u polusvjesnom stanju, troje osumnjičenih, među kojima su 32-godišnji i 25-godišnji muškarci te 27-godišnja žena, odveli su ga u drugu prostoriju gdje su mu uzeli novčanik i kreditne kartice te naplatili 17 tisuća kuna od navodnog duga od 25 tisuća. Nakon nekoliko šamara, 25-godišnji zaposlenik traži od Portugalca da zbog ostatka duga nazove banku u Portugalu, što on i čini, ali zbog pijanstva ne razumije što mu zaposlenica banke govori, pa moli osumnjičene da ga puste da odspava kako bi ostatak duga riješili kasnije.

Obavijestio policiju

Oko 2,30 sati ponovno ga tjeraju da zove banku, no kako to ne uspijeva, 32-godišnji zaposlenik u međuvremenu putem bankomata uspijeva naplatiti još dvije tisuće kuna, a Portugalca prisiljavaju da potpiše formular kojim priznaje da im duguje još 6.000 kuna. Oštećenog gosta potom puštaju iz kluba, a on po povratku u hotel gdje je odsjeo o cijelom događaju obavještava policiju. Troje osumnjičenih odvedeno je nakon kriminalističke obrade u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. (Hina)