Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Princess

Uvijek ista priča: Od gosta noćnog kluba iznuđivali 25 tisuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje djelatnika noćnog kluba Princess u Hebrangovoj ulici u Zagrebu završilo je u Istražnom centru Županijskog suda u Zagrebu.

Trojac je pokušao prošle srijede od 31-godišnjeg Portugalca naplatiti 25 tisuća kuna za šampanjac i tekilu koje je popio u društvu triju djevojaka koje su mu prišle po dolasku u noćni klub, izvijestila je danas zagrebačka policija nakon završene kriminalističke obrade nad zaposlenicima kluba.

Pročitajte i ovo Screenshot Požar u zgradi VIDEO Vatrogasci gasili požar u Zagrebu, doznali smo detalje Slika nije dostupna Računima poziva na izbore Vlasnik kafića čiji se račun proširio društvenim mrežama: "Ljudi poruku rijetko i primijete. Nažalost, to nikog ne zanima"

Tukli ga i maltretirali

Kada je Portugalac zbog alkoholiziranosti bio u polusvjesnom stanju, troje osumnjičenih, među kojima su 32-godišnji i 25-godišnji muškarci te 27-godišnja žena, odveli su ga u drugu prostoriju gdje su mu uzeli novčanik i kreditne kartice te naplatili 17 tisuća kuna od navodnog duga od 25 tisuća. Nakon nekoliko šamara, 25-godišnji zaposlenik traži od Portugalca da zbog ostatka duga nazove banku u Portugalu, što on i čini, ali zbog pijanstva ne razumije što mu zaposlenica banke govori, pa moli osumnjičene da ga puste da odspava kako bi ostatak duga riješili kasnije.

Obavijestio policiju

Oko 2,30 sati ponovno ga tjeraju da zove banku, no kako to ne uspijeva, 32-godišnji zaposlenik u međuvremenu putem bankomata uspijeva naplatiti još dvije tisuće kuna, a Portugalca prisiljavaju da potpiše formular kojim priznaje da im duguje još 6.000 kuna. Oštećenog gosta potom puštaju iz kluba, a on po povratku u hotel gdje je odsjeo o cijelom događaju obavještava policiju. Troje osumnjičenih odvedeno je nakon kriminalističke obrade u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. (Hina)

Posjećujete li noćne klubove ovakvog tipa?

  • Često
  • Ponekad
  • Nikad

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene