Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća kod Ljubuškog

Troje poginulih u sudaru automobila hrvatskih oznaka i motocikla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe iz Ljubuškog poginule su u prometnoj nesreći u kojoj su se u subotu navečer sudarili automobil hrvatskih prometnih oznaka i motocikl nedaleko toga grada u zapadnoj Hercegovini,

U izravnome sudaru koji se dogodio na magistralnoj cesti oko 19.20 sati u mjestu Proboj poginuo je motociklist i vozačica automobila, dok je drugi motociklist podlegao ozljedama u Domu zdravlja u Ljubuškom, izvijestili su u nedjelju iz MUP-a Županije zapadnohercegovačke.

Prema navodima iz MUP-a šestogodišnja kćerka vozačice iz automobila hrvatskih prometnih oznaka prošla je neozljeđena.

Očevid je obavila dežurna županijska državna odvjetnica i policijski službenici Policijske uprave Ljubuški. Promet na magistralnoj cesti zbog nesreće bio je zatvoren više od dva i pol sata. (Hina)

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene