Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teško ozlijeđeni 20-godišnjak primljen je u splitsku bolnicu - utvrđeno je kako ima čak šest prostrijelnih rana od vatrenog oružja po rukama i nogama, a pomoć je dozivao iz bunara, pišu lokalni mediji.


Trogirska policija javila je kako je poslijepodne 20-godišnjaku pružena liječnička pomoć te da je prema prvim informacijama ozlijeđen vatrenim oružjem na području mjesta Vrsine.

Vezani članci Ilustracija "Stani, pucat ću!" Mladić usred bijela dana hodao Splitom s noževima u ruci, pogledajte snimku policijske potjere Policajci mlate mladića Policijska brutalnost: Pojavila se snimka na kojoj dvojica u odori mlate mladića, navodno je prekršio policijski sat

Zapomaganje iz bunara oko 15 sati čuo je prolaznik, a tamo je vidio mladića prekrivenog krvlju. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, 20-godišnjak je spašen i prebačen u splitsku bolnicu. Istražiteljima je rekao da ga je napala i na njega pucala skupina maskiranih muškaraca, koje nije znao prepoznati niti zna išta o njima, piše Dalmacija News.

Mladić je već poznat policiji po nedjelima vezanim za opojnu drogu. Dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva dala je nalog za očevid, koji će se obaviti na barem dva mjesta.

Sigurno je tek, piše Dalmacija News, kako do propucavanja mladića nije došlo kod tog bunara već nešto dalje pa će se morati pretražiti mjesto na kojem je doista došlo do sukoba te pobrojati čahure i svi tragovi, kao i oni oko bunara gdje je 20-godišnjak bačen.