Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasio ga prolaznik

TROGIR: U bunaru pronađen mladić sa šest prostrijelnih rana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško ozlijeđeni 20-godišnjak primljen je u splitsku bolnicu - utvrđeno je kako ima čak šest prostrijelnih rana od vatrenog oružja po rukama i nogama, a pomoć je dozivao iz bunara, pišu lokalni mediji.

Trogirska policija javila je kako je poslijepodne 20-godišnjaku pružena liječnička pomoć te da je prema prvim informacijama ozlijeđen vatrenim oružjem na području mjesta Vrsine.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Zapomaganje iz bunara oko 15 sati čuo je prolaznik, a tamo je vidio mladića prekrivenog krvlju. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, 20-godišnjak je spašen i prebačen u splitsku bolnicu. Istražiteljima je rekao da ga je napala i na njega pucala skupina maskiranih muškaraca, koje nije znao prepoznati niti zna išta o njima, piše Dalmacija News.

Mladić je već poznat policiji po nedjelima vezanim za opojnu drogu. Dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva dala je nalog za očevid, koji će se obaviti na barem dva mjesta.

Sigurno je tek, piše Dalmacija News, kako do propucavanja mladića nije došlo kod tog bunara već nešto dalje pa će se morati pretražiti mjesto na kojem je doista došlo do sukoba te pobrojati čahure i svi tragovi, kao i oni oko bunara gdje je 20-godišnjak bačen.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene