Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodna prostitucija

Tri djevojke iz Srbije doveli u Zagreb da se bave prostitucijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija sumnjiči trojicu Zagrepčana, Ž. B. (45), kojega otprije znaju zbog deset razbojništava i imovinskih delikata, te G. M. (31) i G. V. (31) za međunarodnu prostituciju na štetu državljanki Srbije.

Djevojke iz Srbije u dobi od 21 i 22 godine preko nepoznatog su poznanika stupile u kontakt s G. M. i G. V. u Novom Sadu. U kafiću su se na nagovor osumnjičenih dogovorili da će tijekom travnja doći u Zagreb radi pružanja seksualnih usluga za novac. U Hrvatsku su ušle na Bajakovu, gdje ih je dočekao G. M. i dovezao u Zagreb.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Sastali su se s ostalom dvojicom koji su organizirali smještaj te im podijeli mobitele za komunikaciju i koordinaciju. Ž. B. je za mlade dame objavljivao oglase u novinama i podmirivao troškove najma stanova na Malešnici i Jarunu.Postoji i treća žrtva, djevojka koje je bila zadužena za komunikaciju s klijentima, no njoj se izgubio trag. Usluge su se naplaćivale prema cjeniku. Pola sata 400 kuna, a sat vremena seksualnih usluga naplaćivalo se 700 kuna. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene