Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji u pritvoru

Tragedija u Zagrebu: Dječak pojeo očeve heptanone, klinički je mrtav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnji dječak je u komi nakon nakon što je pronašao i pojeo očeve heptanone.

Zagrebačka policija nije nam mogla potvrditi informacije o heptanonima. Rekli su nam samo kako su dječakovi roditelji u pritvoru. Protiv 37-godišnjeg muškarca i 30-godišnje žene podigli su kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu zbog zapuštanja djeteta.

Pročitajte i ovo Policija policija traži svjedoke Prometna kod Dugopolja: Motociklist sletio s ceste i poginuo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

No, kako piše Večernji list, dječak iz zagrebačke Dubrave je progutao heptanone koji su bili pomiješani s instant-napitkom. Tijekom noći sa 10. na 11. srpnja počeo je povraćati te su roditelji pred jutro pozvali hitnu pomoć. Već je imao pjege u očima koje upućuju na prestanak rada srca. Dječak je na aparatima, ali se zbog nedostatka moždane aktivnosti čeka odluka kada će dijete isključiti s aparata.

Dječakov otac u posjedu je heptanona zbog liječenja ovisnosti.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene