Ilustracija (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Tijekom vikenda je u Osijeku dvoje ljudi pronađeno mrtvo. U šahtu kraj kuće u Divaltovoj ulici pronađeno je tijelo 82-godišnjaka, a u stanu u Strossmayerovoj ulici pronađena je preminula 66-godišnjakinja.


Osječki vatrogasci dobili su dojavu u subotu u 14:55 da je osoba u Divaltovoj ulici upala u šaht te je šest vatrogasaca pojurilo u pomoć. Došavši na mjesto događaja, utvrdili su da je osoba preminula.

Vezani članci Očevid na mjestu gdje je pronađeno tijelo žene (Foto: Dubravka Petric/PIXSELL) Živjela je samo tristotinjak metara dalje: Otkriven identitet žene čije je tijelo pronađeno u dvorištu Očevid na mjestu gdje je pronađeno tijelo žene (Foto: Dubravka Petric/PIXSELL) Ubojstvo u Osijeku?: U dvorištu pronađeno beživotno tijelo žene

"Očevidom je utvrđeno da je 82-godišnjak u petak htio zatvoriti vodu u šahtu, kada je preminuo. Mrtvozornik je utvrdio da je preminuo prirodnom smrću", rekli su u PU osječko-baranjskoj za Glas Slavonije

Osječki su vatrogasci u nedjelju pronašli i tijelo 66-godišnjakinje u njezinu stanu u Strossmayerovoj ulici u Osijeku. Dojavu da se vlasnica ne javlja vatrogasci su dobili u 17:38, pa su pošli nasilno otvoriti vrata. 

"S dolaskom na mjesto intervencije, u 17:49, u nazočnosti policijskih službenika, specijalnim alatom za otvaranje vrata otvorili smo vrata stana. U stanu smo pronašli preminulu osobu", kažu u Javnoj profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Osijek.