Ilustracija (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)

Tijekom vikenda je u Osijeku dvoje ljudi pronađeno mrtvo. U šahtu kraj kuće u Divaltovoj ulici pronađeno je tijelo 82-godišnjaka, a u stanu u Strossmayerovoj ulici pronađena je preminula 66-godišnjakinja.


Osječki vatrogasci dobili su dojavu u subotu u 14:55 da je osoba u Divaltovoj ulici upala u šaht te je šest vatrogasaca pojurilo u pomoć. Došavši na mjesto događaja, utvrdili su da je osoba preminula.

Vezani članci Zlostavljanje djeteta, ilustracija (Foto: Getty images) Muškarac (39) osumnjičen za više kaznenih djela vezanih uz spolno zlostavljanje djeteta, žrtve su imale 8 i 13 godina... Pravila igre (Foto: Dario Lepoglavec) Emotivan nastup popularne grupe Pravila igre raspametio osječku publiku

"Očevidom je utvrđeno da je 82-godišnjak u petak htio zatvoriti vodu u šahtu, kada je preminuo. Mrtvozornik je utvrdio da je preminuo prirodnom smrću", rekli su u PU osječko-baranjskoj za Glas Slavonije

Osječki su vatrogasci u nedjelju pronašli i tijelo 66-godišnjakinje u njezinu stanu u Strossmayerovoj ulici u Osijeku. Dojavu da se vlasnica ne javlja vatrogasci su dobili u 17:38, pa su pošli nasilno otvoriti vrata. 

"S dolaskom na mjesto intervencije, u 17:49, u nazočnosti policijskih službenika, specijalnim alatom za otvaranje vrata otvorili smo vrata stana. U stanu smo pronašli preminulu osobu", kažu u Javnoj profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Osijek.