Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obiteljsko nasilje

Tragedija u Dubrovniku: Sin ubio oca? Dnevnik Nove TV donosi detalje

Aktualno Galerija Paula Klaić Saulačić Paula Klaić Saulačić Foto: DNEVNIK.hr Ubojstvo u Dubrovniku - 6 Ubojstvo u Dubrovniku - 6 Foto: Bozo Radic/Cropix Ubojstvo u Dubrovniku - 5 Ubojstvo u Dubrovniku - 5 Foto: Bozo Radic/Cropix Ubojstvo u Dubrovniku - 4 Ubojstvo u Dubrovniku - 4 Foto: Bozo Radic/Cropix +1 Ubojstvo u Dubrovniku - 2 Galerija 1/6 >>
Ubojstvo u Dubrovniku. Prema prvim informacijama, uhićena je jedna osoba, a radi se o obiteljskom nasilju, doznaje Paula Klaić Saulačić za Dnevnik Nove TV.

Tijelo starijeg muškarca s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt pronađeno je u petak popodne u obiteljskoj kući u dubrovačkom naselju Kantafig, potvrdila je policija.

Naveli su kako je uhićena jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem, a očevid je u tijeku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravičan zločin Dječak osumnjičen za ubojstvo 10-godišnjakinje: Tijelo djevojčice pronađeno u domu za djecu

Kako neslužbeno doznaje novinarka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić, radi se o obiteljskom nasilju, a sumnja se da je sin ubio oca.

"Doznajemo neslužbeno i kako nisu od ranije postojale prijave za obiteljsko nasilje između oca i sina, a više će informacija biti poznato sutra, te je trenutno u tijeku kriminalističko istraživanje i očevid". 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.



Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene