Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Crn početak vikenda: Motociklist (25) sletio s ceste, udario u stupić i na mjestu poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova teška prometna nesreća na hrvatskim cestama. Kod Županje je nožas poginuo motociklist.

Na cesti između Županje i Vrbanje, noćas oko 1:20 u prometnoj nesreći poginuo je vozač motocikla, 25-godišnji hrvatski državljanin.

Zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima i policajci PU vukovarsko-srijemske očevidom su utvrdili da je motociklist vozio iz Županje prema Vrbanji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

"Uslijed neprilagođene brzine kretanja motocikla osobinama ceste (zavoj) i smanjene vidljivosti (noć), sišao na desnu bankinu, udario u smjerokazni stupić, a zatim u kolni prilaz oranici nakon čega je pao s motocikla na zemljanu površinu", izvijestila je policija. 

Liječnik Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije je na mjestu događaja konstatirao smrt 25-godišnjaka, a zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima je naložila obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene