Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U NEDJELJU NAVEČER

Tragedija kod Varaždina: Automobilom pokosio muškarca na biciklu, zbog težine ozljeda preminuo je u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija izvijestila je kako je danas od posljedica teških ozljeda zadobivenih u jučerašnjoj nesreći u Beretincu u bolnici preminuo 69-godišnji biciklist.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 20:30 sati u mjestu Beretinec, u blizini Varaždina, teške je ozljede zadobio 69-godišnji muškarac, koji je danas preminuo u bolnici.

Pročitajte i ovo Mrtvi nakon napada bande u Haitiju Vlada stanje panike FOTO Otočna država u kaosu, tijela leže po ulicama: "Ovo je užas, kao u Pobješnjelom Maxu!" Ilustracija PROMETNA NESREĆA Nedaleko Sinja automobil naletio na dijete, prevezeno je u bolnicu

Policija je izvijestila da je do nesreće došlo kad 36-godišnjak, upravljajući automobilom iz smjera Poljane Biškupečke u smjeru Ulice bana Jelačića, nije prilagodio brzinu stanju i uvjetima prometovanja. Stoga je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio neosvijetljenog bicikla kojim je u istom smjeru uz desni rub kolnika bez reflektirajućeg prsluka upravljao 69-godišnjak.

Od siline udara biciklist je pao na kolnik i zadobio teške ozljede te je hitno prevezen u varaždinsku Opću bolnicu. Zbog težine ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći nesretni muškarac je danas preminuo u bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene