Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog teških tjelesnih ozljeda opasnih po život zadobivenih prijepodne u prometnoj nesreći u Gudovcu u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti prebačena je desetogodišnja djevojčica, izvijestila je popodne PU bjelovarsko-bilogorska.


Dok je pretrčavala kolnik, djevojčicu je udario osobni automobil ‘Opel Corsa’, kojim je upravljao 55-godišnji vozač iz Bjelovara koji, kako navodi policija, nije prilagodio brzinu osobinama i stanju ceste te gustoći prometa. Uslijed udara, kako se navodi, dijete je palo na poklopac motora osobnog automobila, a zatim na cestu te zadobilo teške tjelesne ozljede opasne po život.

Vezani članci Prosvjed Inicijative Spasi me, ilustracija Udruga za ravnopravno roditeljstvo tvrdi da Inicijativa "Spasi me" nije stručna: "Zašto su oni jedini pozvani o tome diskutirati?" Jelena Veljača Jelena Veljača: "Ako sam nekom svojom ostrašćenom izjavom izazvala i mikrodio atmosfere linča prema socijalnim radnicima, želim se ispričati"

Nakon pružene pomoći u bjelovarskoj Općoj bolnici djevojčica je prevezena u Kliniku za dječje bolesti u zagrebačkoj Klaićevoj ulici. Alkotestom nije utvrđena prisutnost alkohola u krvi vozača te su od njega uzeti uzorci krvi radi analize na alkohol. Protiv vozača slijedi kaznena prijava. (Hina)