Sinoć se oko 21 sat i 30 minuta dogodila teška prometna nesreća u Osijeku. Poginuli su otac i sin, dok su drugo dijete i njegova majka prevezeni u bolnicu.


Sinoćnja nesreća na novoizgrađenom dijelu osječke obilaznice, na mostu preko Drave, u kojoj su dvije osobe poginule, a dvije su ozlijeđene, dogodila se kada je 56-godišnji Osječanin, upravljajući tegljačem s prikolicom, zbog neprilagođene brzine i klizavog kolnika izgubio nadzor, prešao na suprotni kolnički trak i udario u "citoroen" u kojemu je bila četveročlana obitelj.

Vezani članci Sudar u Vukovarskoj ulici - 2 Krš i lom u Zagrebu: Sudarila se dva automobila, tri osobe prevezene u bolnicu: "Čuo se jak udarac, prolaznici su pružali pomoć" Prometna nesreća kod Nacionalne sveučilišne knjižnice Rusvaj kod NSB-a: Sudarila se dva automobila, jedan završio na krovu, tri osobe ozlijeđene

Kako je danas izvijestila PU, prednji lijevi dio prikolice udario je u prednji lijevi dio osobnog vozila i odbacio ga u zaštitnu ogradu, a zatim i u rasvjetni stup. 

Na mjestu je poginuo 33-godišnji vozač osobnog vozila Daniel S. iz Petrijevaca te njegov 10-godišnji sin. 

Njegov teško ozlijeđeni 6-godišnji sin i lakše ozlijeđena 32-godišnja supruga prevezeni su u osječku Kliničku bolnicu.

Očevid su obavili istražni sudac osječkog Županijskog suda Mario Kovač i djelatnici osječke postaje Prometne policije.

Vozač tegljača bio je negativan na alkotestiranju, a protiv njega će se podnijeti odgovarajuća kaznena prijava.