Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Tinejdžeri u Puli automobilom sletjeli s ceste i udarili u drvo, poginuo maloljetnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetni putnik u automobilu, kojim je 19-godišnjak u noći na srijedu u Puli sletio s ceste i udario u stablo, umro je u bolnici od zadobivenih teških ozljeda, a lokalni portali navode kako je riječ o 17-godišnjaku.

Istarska policija navodi da se nesreća dogodila oko 1 sat u noći, kada je 19-godišnjak Renaultom Clio pulskih registracija zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te u zanošenju sletio s ceste. Potom je automobilom, u kojemu su sjedila dvojica maloljetnika, udario u stablo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Od teških ozljeda u pulskoj bolnici je oko 2.30 sati umro jedan od maloljetnika, dok su vozač i drugi maloljetni suvozač lakše ozlijeđeni. Tijelo preminuloga će po nalogu nadležnog odvjetnika biti prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije, kažu u policiji. Najavljuju da će protiv 19-godišnjeg vozača podnijeti kaznenu prijavu u redovnom postupku.

Lokalni portali pišu da je poginuo 17-godišnji suvozač kojega su nakon nesreće iz vozila izvukli pulski vatrogasci. Navode i da su u nesreći lakše ozlijeđeni 19-godišnji vozač iz Pule i 17-godišnji suvozač iz Galižane, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene