Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na autocesti A3

Tragedija između Novske i Okučana: Stradali državljani Turske, jedna osoba preminula, četiri završile u bolnici

Policija, ilustracija (Foto: Davor Puklavec)
Policija, ilustracija (Foto: Davor Puklavec) Foto: Davor Puklavec
Na autocesti A3 Zagreb-Lipovac između čvorova Okučani i Novska u srijedu nešto prije 15 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba na mjestu poginula, a četiri su prebačene u bolnicu u Novoj Gradiški.

Prema prvim informacijama iz policije, do nesreće je u zasad nejasnim okolnostima došlo na 129. kilometru autoceste u smjeru Bregane.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

''U 14:59 na 129. kilometru A-3 sjever, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a četiri su prevezene u opću bolnicu u Novoj Gradišci'', obavijestili su iz policije.

Kasnije su javili da je stradala obitelj iz Turske. 49-godišnji vozač zadobio je teže tjelesne ozljede opasne za život. Jedan putnik iz automobila zadobio je lakše, a drugi teže tjelesne ozljede koje nisu opasne za život.

Kako je izvijestio Hrvatski autoklub, vozilo na mjestu nesreće nalazi se izvan kolnika te se čini da se promet ondje odvija bez poteškoća.

Podsjetimo, na istoj dionici nedavno se dogodila teška nesreća u kojoj je vozač kamiona na odmorištu pokosio nekoliko osoba. Na mjestu su poginule dvije djevojčice, a nekoliko tjedana kasnije teškim ozljedama podlegla je i mlađa žena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene