Teška nesreća između Novske i Okučana (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL)
Teška nesreća između Novske i Okučana (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Na autocesti A3 Zagreb-Lipovac između čvorova Okučani i Novska u srijedu nešto prije 15 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba na mjestu poginula, a četiri su prebačene u bolnicu u Novoj Gradiški.


Prema prvim informacijama iz policije, do nesreće je u zasad nejasnim okolnostima došlo na 129. kilometru autoceste u smjeru Bregane.

Vezani članci Vlak u Njemačkoj, ilustracija Braća poginula u željezničkoj nesreći u Njemačkoj: "Žurili su se i prošli prugu iako je rampa bila spuštena" Miješalica Vozač miješalice pokušao izbjeći sudar pa svejedno izazvao kaos na cesti

''U 14:59 na 129. kilometru A-3 sjever, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a četiri su prevezene u opću bolnicu u Novoj Gradišci'', obavijestili su iz policije.

Kasnije su javili da je stradala obitelj iz Turske. 49-godišnji vozač zadobio je teže tjelesne ozljede opasne za život. Jedan putnik iz automobila zadobio je lakše, a drugi teže tjelesne ozljede koje nisu opasne za život.

Kako je izvijestio Hrvatski autoklub, vozilo na mjestu nesreće nalazi se izvan kolnika te se čini da se promet ondje odvija bez poteškoća.

Podsjetimo, na istoj dionici nedavno se dogodila teška nesreća u kojoj je vozač kamiona na odmorištu pokosio nekoliko osoba. Na mjestu su poginule dvije djevojčice, a nekoliko tjedana kasnije teškim ozljedama podlegla je i mlađa žena.