Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nastavku suđenja za "slučaj Planinska", sud je prihvatio prijedlog obrane bivšeg premijera Ive Sanadera da se kao svjedoci pozovu novi svjedoci.


Na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u slučaju Planinska. Bivši premijer Ivo Sanader na sud je došao iz remetinečkog zatvora, nakon više od mjesec dana stanke određene zbog bolesti optuženog vlasnika "Inženjerskog biroa" Mladena Mlinarevića.

Vezani članci Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Novinarka: "Znate li tko je lani predsjedao EU-om?" Gordan Jandroković: "Ne znam" Gordan Jandroković (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Jandroković o mogućoj sabotaži predsjedničkih izbora iz redova HDZ-a: "Ne isključujem tu opciju"

Sanaderova obrana od suda je zatražila ispitivanje Damira Polančeca, Ivana Šukera, Gordana Jandrokovića i Bože Biškupića, kako bi se dokazalo da on nije utjecao na prodaju zgrade u Planinskoj.

Sanader opet pred sudom za Planinsku

Sud je prihvatio prijedlog Sanaderove obrane i odredio da se navedena četvorka pozove u svojstvu svjedoka 4. studenog u 10 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook