Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nastavku suđenja za "slučaj Planinska", sud je prihvatio prijedlog obrane bivšeg premijera Ive Sanadera da se kao svjedoci pozovu novi svjedoci.


Na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u slučaju Planinska. Bivši premijer Ivo Sanader na sud je došao iz remetinečkog zatvora, nakon više od mjesec dana stanke određene zbog bolesti optuženog vlasnika "Inženjerskog biroa" Mladena Mlinarevića.

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Nastavlja se rat platnim listama, Bernardić objavio svoju i opleo po Jandrokoviću, stigao odgovor predsjednika Sabora: "On zbraja kruške i jabuke" Slika nije dostupna Polančec: Nije bilo pritisaka na mene u vezi Planinske

Sanaderova obrana od suda je zatražila ispitivanje Damira Polančeca, Ivana Šukera, Gordana Jandrokovića i Bože Biškupića, kako bi se dokazalo da on nije utjecao na prodaju zgrade u Planinskoj.

Sanader opet pred sudom za Planinsku

Sud je prihvatio prijedlog Sanaderove obrane i odredio da se navedena četvorka pozove u svojstvu svjedoka 4. studenog u 10 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook