Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar kamiona i automobila

FOTO Strašna nesreća na Istarskom ipsilonu: U automobilu izgorio vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neslužbeno se doznaje da je vatra zahvatila i osobni automobil u kojemu je ostao prikliješten vozač, koji je izgorio. Još nije poznato je li vozač bio sam u automobilu.

U sudaru kamiona i automobila u utorak prijepodne na Istarskom ipsilonu kod Pazina na oba je vozila izbio požar u kojemu je izgorio vozač automobila, doznaje se u istarskoj policiji.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

Nesreća se dogodila oko 10,30 sati na dionici Istarskog ipsilona Cerovlje-Ivoli.

Kao posljedica sudara u kamionu je izbio požar, a neslužbeno se doznaje da je vatra zahvatila i osobni automobil u kojemu je ostao prikliješten vozač, koji je navodno izgorio. Još nije poznato je li vozač bio sam u automobilu.
 

Centar upravljanja Bina-Istre odmah je reagirao i alarmirao sve ekipe Bina-Istre koje su odmah intervenirale na regulaciji prometa. Policija, vatrogasci i hitna pomoć su na mjestu prometne nezgode, javlja Glas Istre.

Za sav je promet zatvorena dionica ipsilona Ivoli-Cerovlje. Iz Bina-Istre priopćili su kako je vozilo iz još neutvrđenih razloga skrenulo s voznog traka i udarilo u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera. Očevid je u tijeku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene