Zlostavljana djevojčica (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock)
Zlostavljana djevojčica (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock)

Zbog sumnji da je trogodišnju kćer gurala u komouru za tijesto u pekari i onda puštala paru, podignuta je optužnica protiv 28-godišnje vlasnice pekare u jednom slavonskom gradu.


Državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv 28-godišnje vlasnice pekare u jednom slavonskom gradu zbog sumnji da je svoju trogodišnju kćer kaznila tako što ju je ugurala u fermentacijsku komoru za tijesto u pekari i onda pustila paru, piše Jutarnji list.

Vezani članci Zapalio se stan u Beogradu, djevojčica ostala zatočena na balkonu na 10. katu - 6 "Gorim, gorim, spasite me!": 15-godišnjakinja gotovo ostala zarobljena u plamenoj stihiji koja je gutala stan na 10. katu Djevojčica na skejtu Beba naučila skejtati prije nego što je prohodala, pogledajte je na djelu

Optužen je i njezin 34-godišnji suprug, a tereti ih se za zlostavljanje njihovih triju kćeri u razdoblju od travnja 2013. do rujna 2016. godine.

Tužiteljstvo za optužene traži po godinu dana zatvora s rokom kušnje od tri godine.

Roditelji su, prema optužnici, djecu dovodili u pekaru jer su radili po cijele dane i noći. Supružnici to poriču i kažu da su djecu dovodili samo nakratko, ali svjedoci, odnosno radnici tvrde da je 28-godišnjakinja znala svoju kćer staviti u kolijevku koja je bila u pekari te ju je vezala zavojima da se ne miče, a kolijevku je prekrivala plahtom, piše Jutarnji.