Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Strava u Slavoniji: Trogodišnju kćer ugurala u komoru za tijesto u pekari i pustila paru

Zlostavljana djevojčica (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock)
Zlostavljana djevojčica (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock)
Zbog sumnji da je trogodišnju kćer gurala u komouru za tijesto u pekari i onda puštala paru, podignuta je optužnica protiv 28-godišnje vlasnice pekare u jednom slavonskom gradu.

Državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv 28-godišnje vlasnice pekare u jednom slavonskom gradu zbog sumnji da je svoju trogodišnju kćer kaznila tako što ju je ugurala u fermentacijsku komoru za tijesto u pekari i onda pustila paru, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Optužen je i njezin 34-godišnji suprug, a tereti ih se za zlostavljanje njihovih triju kćeri u razdoblju od travnja 2013. do rujna 2016. godine.

Tužiteljstvo za optužene traži po godinu dana zatvora s rokom kušnje od tri godine.

Roditelji su, prema optužnici, djecu dovodili u pekaru jer su radili po cijele dane i noći. Supružnici to poriču i kažu da su djecu dovodili samo nakratko, ali svjedoci, odnosno radnici tvrde da je 28-godišnjakinja znala svoju kćer staviti u kolijevku koja je bila u pekari te ju je vezala zavojima da se ne miče, a kolijevku je prekrivala plahtom, piše Jutarnji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene