Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentar uglednog kriminalista

Strava na autocesti, u izgorenom automobilu pronađeno tijelo: "Ima dosta sumnjivih elemenata koji ukazuju na kazneno djelo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon provedenog očevida utvrđeno je da je uzrok požara tehnički kvar, no još nije poznat uzrok smrti osobe koja je pronađena u vozilu.

Na ugibalištu na autocesti Rijeka - Zagreb kod tunela Veliki Gložac, u blizini Vrbovskog, oko 2 sata ujutro izbio je požar na osobnom vozilu marke Ford Fiesta, zagrebačkih registracijskih oznaka.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Kako je za DNEVNIK.hr potvrdila glasnogovornica PU primorsko-goranske Mirjana Kulaš, nakon što su vatrogasci ugasili požar, u vozilu je pronađeno mrtvo tijelo nepoznate osobe.

"Prema dokumentacijskoj listi zatekli su spaljeno, karbonizirano ljudsko tijelo u zapaljenom automobilu. Vjerojatno se radi o muškoj visokoj osobi", rekla je dr. Senka Štrbo iz Zavoda za hitnu medicinu PGŽ-a.

Za kriminalista Željka Cvrtilu slučaj je pun nepoznanica. "Ima dosta sumnjivih elemenata koji za sada s ovim saznanjima ukazuju vjerojatno na elemente kaznenog djela", smatra on.

Nakon očevida provedenog u suradnji s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" te sa službenicima Policijske postaje Vrbovsko i protupožarnim inspektorima utvrđeno je da je uzrok požara tehnički čimbenik.

Mrtvo tijelo nepoznate osobe po nalogu državnog odvjetnika prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu, gdje će se provesti obdukcija te utvrditi njezin identitet. Kriminalističko istraživanje nastavlja se s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja, javili su iz PU primorsko-goranske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene