Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na graničnom prijelazu Bajakovo u osobnom automobilu talijanskih oznaka pronađeno je 210 tableta za koje vlasnica nije imala liječničku dokumentaciju. Protiv 59-godišnje srpske državljanke Prekršajnom sudu u Vinkovcima dostavljen je optužni prijedlog.


Na cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulazu u Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima kontrolom osobnog automobila marke Mercedes talijanskih oznaka, kod 59-godišnje srpske državljanke, putnice u vozilu, u osobnim stvarima pronašli su 210 tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnica nije imala liječničku dokumentaciju.

Vezani članci Ana Brnabić (Foto: AFP) Brnabić o provokaciji izaslanstva srpske vojske zaustavljenog na Bajakovu: "To je legitimno ponašanje" Potraga za krijumčarem (Foto: Dnevnik.hr) Dolijao na granici: Policija uhitila krijumčara koji je migrante ostavio da tonu u Kupi

>> Vinkovci: U šest mjeseci prokrijumčarili 37 kg droge

Protiv 59-godišnje srpske državljanke, Prekršajnom sudu u Vinkovcima dostavljen je optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.