Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Granični prijelaz Bajakovo

Spriječen u nezakonitom unosu 249 kutija cigareta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pri kontroli osobnog automobila švicarskih registracijskih oznaka na graničnom prijelazu Bajakovo, djelatnici vukovarske srijemske policije i Carine, pronašli su sinoć 249 kutija raznih vrsta cigareta, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

Cigarete su pronađene kod vozača osobnog automobila, švicarskog državljanina, koji ih je na nezakonit način pokušao unijeti u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Poskupljenje cigareta, ilustracija Udar na budžet Novo poskupljenje cigareta: Nekima cijena raste za čak 30 posto Slika nije dostupna DETALJI VELIKE AKCIJE Iz Dubaija preko poznate domaće luke prošvercali 35 tona cigareta za gotovo 29 milijuna kuna. Imali su i veće planove, ali uplela se hrvatska policija

Cigarete su oduzete, a nakon provedenog carinskog prekršajnog postupka, švicarski državljanin je uhićen, te je nad njim provedena kriminalistička obrada. Protiv švicarskog državljanina, policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, navodi se u priopćenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene