Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Derbi

Split: Privedena 22 navijača Rijeke i Hajduka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadeset dvoje navijača nogometnih klubova Rijeke i Hajduka privedeno je sinoć u policijske prostorije zbog raznih izgreda koje su napravili prije, za vrijeme i nakon odigravanja utakmice, priopćila je jutros Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Na gradskom stadionu Poljud, u subotu navečer je pred oko 9000 gledatelja odigrana nogometna utakmica Hajduka i Rijeke i, kako je kazala Kristina Sladojević iz policije, prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice u službene prostorije privedeno je 13 navijača splitskih 'bilih'. 'Njih devet je privedeno zbog alkoholiziranosti, dok su trojica palili bengalke, a kod jednog od njih su policajci pronašli i gram marihuane', izjavila je Kristina Sladojević.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu Saša Lugonjić, reporter Dnevnika Nove TV Dinamo - AEK Policijska opsada stadiona, nadlijeću ga helikopteri i dronovi: "Na tribinama će biti 12 članova obitelji pokojnog navijača"

Osim navijača Hajduka policija je privela i devet navijača Rijeke. Osam ih je bilo pod utjecajem alkohola, a jedan je palio bengalke, rečeno je u policiji. Splitska je policija novinare izvijestila da je nepoznati počinitelji s navijačkim obilježjima 'Hajduka' oštetio dva autobusa Javnog gradskog prijevoza 'Promet' koji su vozili na relaciji Split -Trogir.

Jedan je autobus oštećen prije, a drugi nakon završetka nogometne utakmice. Za vrijeme utakmice, u ulici Poljudsko šetalište oštećeno je i osobno vozilo, riječkih registarskih oznaka, a nakon završetka utakmice na kombi vozilu dubrovačkih registarskih oznaka razbijeno je prednje vjetrobransko staklo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene